TurdaNews aproape de sportul turdean

transmisiuni turdanews

Urmează un sfârșit de săptămână plin de sport la TurdaNews. Cele mai importante echipe ale orașului, Potaissa și Arieșul, vor fi în direct pe TurdaNews.

 

Prima transmisiune în direct va fi vineri, de la ora 17:00, când TurdaNews va transmite partida dintre Arieșul Turda și Avântul Reghin, meci care contează pentru etapa a V-a, din cadrul ligii a treia de fotbal, seria a V-a.

Continuăm sâmbătă la ora 18:00, când vom transmite în direct de la Făgăraș, partida dintre CSM Făgăraș și Potaissa Turda, meci care contează pentru etapa a III-a, din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin.

De asemenea, vă vom ține la curent cu rezultatele formațiilor turdene, sau din zona Turzii, implicate în competițiile din această săptămână.

În liga a IV-a se desfășoară o etapa intermediară (etapa a IV-a), plus etapa din week-end. De asemenea, la sfârșitul săptămânii este programată o nouă etapă din liga a V-a. Vă vom ține la curent cu rezultatele și cu clasamentul actualizat din fiecare ligă.

Echipa de handbal masculin, Potaissa II Turda va debuta în acest week-end în campionatului Diviziei A, pe teren propriu, contra celor de la HC Sibiu. Meciul se va desfășura în sala „George Barițiu”, sâmbătă, începând cu ora 10:00.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top