TurdaNews aniversează azi 10 ani de la lansarea oficială, în poziția de lider absolut al audiențelor locale!

10ani

Siteul de știri TurdaNews împlinește azi 10 ani de la lansarea oficială, care a avut loc în 1 august 2008. 10 ani de perfecționare continuă, 10 ani de extindere a audienței, 10 ani de plăți a taxelor și impozitelor la zi (fără nicio restanță!), 10 ani de evoluție, 10 ani de luptă cu greutățile inerente, 10 ani de realizări, 10 ani de seriozitate, 10 ani de inovație locală, 10 ani de profesionalism media, 10 ani de informații zilnice, 10 ani în care am demonstrat că evoluția înseamnă răbdare, viziune, perseverență, seriozitate, profesionalism, constanță. Vă mulțumim pentru că ați fost și sunteți alături de noi!

 

La 10 ani de TurdaNews, din luna iulie a acestui an v-am oferit și o nouă platformă (”responsive”, adică adaptabilă în funcție de device-ul folosit: PC/laptop, tabletă sau smartphone), pe principiul ”tot ceea ce trebuie să știi și tot ceea ce te interesează, într-un singur loc”, de unde puteți afla știrile locale, date despre evenimentele din zonă (concentrate într-o secțiune special creată, inclusiv cu harta locației!), anunțuri de mica publicitate, date sportive și de statistică (azi debutăm cu noua componentă modernă de transmisiuni LIVE TEXT), arhiva video (direct pe site, fără să mai fiți nevoiți să intrați pe YouTube), anunțuri despre transmisiunile LIVE VIDEO și posibilitatea de a urmări transmisiunile noastre în direct, arhiva foto (în legătură directă cu pagina de Facebook, unde deținem albumele foto), urmând ca în perioada următoare să mai lansăm noi facilități (cum ar fi o secțiune dedicată afacerilor locale).

La 10 ani de TurdaNews, suntem (de departe!) organul de media cu cea mai mare audiență și cea mai mare influență în mass media locală! Conform visitorsdetective.com, site care estimează audiența online, proporțiile raportului de audiență este enorm: TurdaNews este creditat cu 4.418 cititori unici pe zi, în timp ce siteul de pe locul 2 are abia 419 ”unici”/zi!

Iată clasamentul integral al audiențelor: 1. TurdaNews – 4.418 unici/zi, 2. Ziarul 21 – 419 unici/zi, 3. inTurda – 153 unici/zi, 4. RefleqtMedia – 99 unici/zi, 5. ABCNewsTransilvania – 26 unici/zi, 6. InfoAries – 19 unici/zi, 7. TurdaLive – 17 unici/zi, 8. Ziar15Minute – 16 unici/zi, 9. TurdaInfo – 15 unici/zi, 10. AriesNews – 9 unici/zi, 11. Actualitatea de Arieș – 8 unici/zi, 12. Campia-Express – 4 unici/zi, 13. CotidianDeTurda – 3 unici/zi, 14. StiriDinTurda – 1 unic/zi, 15. StiriDinCampia – 0 unici/zi, 16. Campia-Turzii – 0 unici/zi.

Daciana Derda (jurnalist):

derda daciana”TurdaNews este locul unde m-am regăsit profesional, după 15 ani în presă în peregrinări printre ziare locale, un post regional de radio și un cotidian județean, pot spune că TurdaNews le îmbină pe toate, presa online este din punctul meu de vedere cel mai viabil instrument de informare în masă.

Ce au însemnat pentru mine cei 10 ani? Este destul de greu de descris în cuvinte, înainte de toate multă muncă, zi de zi, ceas de ceas, rămâi conectat la informația locală și chiar județeană pentru că am încercat o deschidere și spre acest domeniu având în vedere că publicul țintă nu este format  doar din cititori din zona noastră.

Am adus cu mine experiența acumulată la Radio Transilvania, Ziarul AS, Obiectiv și Monitorul de Cluj și am adaptat-o cerințelor unui portal de știri, am încercat să mă autoperfecționez și să evoluez profesional, iar Turdanews mi-a oferit această oportunitate.

Nu are rost să discutăm despre ce s-a lăsat deoparte în toți aceși ani sub aspect personal, există sacrificii și ți le asumi în momentul în care vrei să practici această meserie la modul real, cu implicare totală!  Cei care pot aprecia cel mai bine în cuvinte ceea ce facem noi, sunt cititorii noștri și asta se vede în rapoartele de audiență și feedback-ul pe care-l obținem.

Avem o motivație să ne trezim în fiecare dimineață și să facem asta! Avem o motivație să mergem înaninte și să oferim cel mai bun produs media pe plan local! Mulțumim cititorilor noștri! La Mulți Ani TurdaNews!”.

Florin Crișan (jurnalist): 

crisan florin2”Sunt deja 10 ani de când TurdaNews este alături de cetățenii din Turda, Câmpia Turzii și zonele limitrofe. De 3 ani fac parte din acestă echipă extraordinară și nu mă gândeam că într-un timp relativ scurt, pot să mă dezvolt pe plan profesional atât de mult. Deși azi e o zi de sărbătoare, putem promite cititorilor că vom munci la fel.

Din punctul meu de vedere, o să încerc să aduc cât mai multe informații utile cititorilor din lumea sportului. La mulți ani TurdaNews! La mulți ani tuturor celor care ne citesc și celor care urmează să o facă!”.

Eugen Pop (jurnalist): 

eugen pop2”Acum câțiva ani buni, la începutul colaborării mele cu TurdaNews, nu ma gândeam ca acest proiect va dura asa mult. Dar aici am putut descoperi un adevărat colectiv care era prezent tot timpul și care își dorea să aducă în fața cititorului informația de care avea nevoie.

Anii au trecut, am reușit să transmit multe informații de la multe evenimente sportive, dar și de la altele, iar acest lucru m-a făcut să cred că am fost util comunitătii locale.

Este foarte îmbucurător să văd că în decursul acestor 10 ani, Turdanews a progresat pe zi ce trece, a devenit tot mai interesant, dar și cel mai vizionat cotidian online din zonă și nu numai.

Despre colectiv, ce sa spun?! Gelu Florea, Florin Crișan, Daciana Derda și pentru puțin timp Iulia Circo, au fost și sunt pentru mine ca și a doua familie, le mulțumesc și mă bucur că am onoarea să lucrez alături de ei.”

Gelu Florea (manager/jurnalist):

geluflorea 3a”TurdaNews a început într-un moment în care am fost obligat să decid între print și online, fiind mai mult proiecția unei viziuni. În timp, cred că am demonstrat că modul în care am analizat, acum 10 ani, perspectiva următorilor ani, a fost una corectă. Nu a fost deloc ușor, iar de multe ori a trebuit să ne batem cu noi înșine, pentru a deveni mereu mai buni.

Știu că nu de puține ori suntem incomozi, că deranjăm, că ceea ce scrie TurdaNews crează adeseori implicații majore… Însă, ne-am asumat toate acestea cu responsabilitate, iar atunci când a fost cazul, am demonstrat în instanță că tot ceea ce apare pe TurdaNews este o certificare a adevărului, chiar dacă e deranjant sau supărător pentru unii.

Știu că avem mulți dușmani… însă nu asta contează! Contează că TurdaNews și-a clădit o personalitate puternică și și-a atras respectul și aprecierea multora. Nu suntem perfecți, dar cu siguranță ne străduim, zi de zi, să tindem spre perfecțiune.

În spatele acestui progres al TurdaNews și al diferenței colosale de audiență comparartiv cu orice alt organ de media local, stă munca enormă a celor din echipa TurdaNews, care de multe ori nici nu se vede, însă e parte a unui mecanism de informare corectă, echidistantă, profesionistă, care funcționează zi de zi, cu precizia unui ceas elvețian. Vă mulțumim tuturor pentru acești 10 ani minunați pe care i-am trăit împreună! La Mulți Ani, TurdaNews!”.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top