TurdaNews a introdus sistemul PUSHNOTIFICĂRI! Vezi cum te poți conecta la știri, permanent!

foto_052017_turdanews-push-01

Siteul de știri TurdaNews a introdus, în premieră, sistemul de notificări în timp real, pentru cititorii siteului, care le permite acestora să stea conectați la informațiile de pe site sau la orice alte informații transmise de echipa TurdaNews, în timp real, chiar dacă nu au browserul de internet deschis sau chiar dacă nu se află pe pagina siteului!

 

Practic, fiecare abonat la sistemul pushnotificări va primi o înștiințare despre orice noutate care apare pe site, în timp real, prin intermediul unei iconițe care apare în partea dreaptă jos a ecranului monitorului, care nu vă deranjează din muncă și nu aduce nici o perturbare activității dvs. dacă dvs considerați că poate fi o informație care vă interesează, dați click pe iconiță, iar în acel moment vi se va deschide articolul cu informația respectivă.

Cum vă puteți abona la pushnotificări?

În momentul în care accesați siteul, de la un PC, tabletă sau de pe smartphone, vi se va afișa informația: ”Obțineți ultimele actualizări de la noi!” (foto sus), moment în care dvs puteți opta pentru ”Se permite” (dacă vă doriți aceste notificări, fiind astfel conectat la știrile publicate în timp real, fără să fie nevoie să urmăriți siteul sau chiar dacă faceți altceva în acel timp) sau varianta ”Mai târziu” (situație în care vă puteți gândi dacă vă doriți sau nu acest serviciu revoluționar).

În cazul în care ați optat pentru ”Se permite”, veți primi o notificare de genul cele de mai jos, dvs trebuind să alegeți ”Yes” (Da), pentru a permite TurdaNews să vă arate notificările.

Imediat după aceea, veți primi mesajul de mulțumire din partea echipei TurdaNews, iar dvs veți apăsa pe butonul ”Închide”.

În cele din urmă, în colțul dreapta jos vei primi mesajul de ”bun venit” în comunitatea celor mai informați locuitori din zona Turzii (și nu numai!), mesaj care apare identic cu pushnotificările pe care le vei primi ulterior. Acest mesaj se poate închide, iar în colțul din dreapta jos va rămâne doar o iconiță, sub forma unui clopot, semn că ești conectat la actualizările de pe siteul TurdaNews, chiar dacă nu vizitezi siteul sau chiar dacă lucrezi altceva în acel moment.

Sistemul funcționează și pentru utilizatorii de smartphone, exact la fel. Deocamdată, pushnotificări funcționează doar pentru utilizatorii PC cu Windows și pentru smartphoneurile cu Android. În scurt timp, vom implementa acest sistem și pentru utilizatorii iMac, iPad sau iPhone.

IMPORTANT: Vă puteți abona/dezabona în orice moment!

UPDATE: Așa arată notificarea pe PC primită pentru acest articol, chiar dacă nu eram pe pagina siteului:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top