TurdaNews a împlinit 7 ani! La Mulți Ani!

foto_082015_turdanews-7ani

TurdaNews, siteul local de știri editat de societatea Geflo Media SRL, a împlinit 7 ani de activitate neîntreruptă! Lansat la 1 august 2008, TurdaNews a devenit în scurt timp etalonul a ceea ce înseamnă informația locală rapidă, furnizată cu ajutorul internetului, prin intermediul unui site de știri, cu actualizări aproape pe toată durata zilei, cu targetare clară spre zona de interes a municipiilor Turda – Câmpia Turzii și a zonei rurale aferente.

Au fost 7 ani în care am evoluat împreună, în care ne-am străduit permanent să fim mai buni, să ne depășim propriile performanțe, să oferim cititorilor informații complete, echilibrate, cu profesionalism și o conduită asumată.

Au fost 7 ani în care informarea corectă a publicului a fost mai importantă, 7 ani în care am consolidat profilul unui site de știri profesionist, cu reguli jurnalistice clare și respectate indiferent de situație.

Au fost 7 ani în care am deschis noi drumuri, în care am inovat, în care am luptat pentru principiile democrației, în care am distribuit informații din toate domeniile de interes, în care am investit în calitatea informațiilor, în care am oferit cititorilor informație completată cu fotografii sau secvențe video.

Au fost 7 ani în care am construit și ne-am dezvoltat, în care am acumulat experiență și am reușit să facem din TurdaNews cel mai important brand local în ceea ce privește informația, studiile de audiență plasându-ne pe locul 1, la mare distanță de orice alt organ de media local.

Au fost 7 ani în care am construit o rețetă de succes, în care am îmbinat informarea corectă și completă a publicului, cu construirea unei afaceri solide, puternice, stabile, care să nu depindă de conjuncturi și nici să nu fie pusă în genunchi la primul gest al potentaților locali care, nu de puține ori, ne-ar fi dorit dispăruți.

Au fost 7 ani în care am dezvoltat un parteneriat solid cu cititorii, care nu de puține ori ne-au fost colaboratori foarte buni în demersul jurnalistic, oferindu-ne informații, ponturi, fotografii sau chiar înregistrări video, care meritau să ajungă la publicul larg.

Au fost 7 ani în care am stabilit colaborări fructuoase cu mediul de afaceri local, cu cei care au încercat să-și dezvolte business-ul sau să-și creeze o imagine bine conturată, cu ajutorul accesului la cel mai important public din zona Turda – Câmpia Turzii, atât din punct de vedere numeric, cât și al încadrărilor sociologice de specialitate.

Au fost 7 ani în care am muncit pe brânci, în care ne-am sacrificat adeseori, în care am construit, pas cu pas, cu răbdare și determinare, respectându-ne cititorii, respectându-ne partenerii, respectându-i pe toți aceia cu care am intrat în contact, dar respectându-ne și munca de jurnaliști.

Au fost 7 ani în care am demonstrat că putem, că vrem și că știm.

Au fost 7 ani în care TurdaNews a ajuns, încet dar sigur, să pătrundă în casele dumneavoastră, să fie pe buzele tuturor, să fie singurul organ de media local citat adeseori în presa națională sau regională, să fie prima sursă de informație locală, dimineața la o cafea, consultând ultimele noutăți pe telefonul mobil, angrenat în diverse alte activități în cursul zilei sau spre seară, evaluând informațiile publicate peste zi.

Au fost 7 ani în care am publicat investigații, dezvăluiri și analize în exclusivitate, în care ne-am asumat riscuri, în care nu am ezitat să punem informarea publicului mai presus de posibilele repercusiuni, indiferent de ce natura lor, păstrându-ne demnitatea și câștigând aprecierea oamenilor.

Au fost 7 ani în care am reușit să schimbăm mentalități, în care am contribuit la îndreptarea unor lucruri, în care ne-am implicat și am sprijinit adeseori campanii, fapte sau persoane, angrenate în bunul mers al societății și îmbunătățirea calității vieții.

Au fost 7 ani în care am făcut și greșeli, însă am știut întotdeauna să ne corectăm, să evoluăm, să ne perfecționăm, conștienți că nu suntem perfecți, dar putem fi perfectibili.

Au fost 7 ani în care nu ne-a fost ușor, în care am avut și nopți nedormite, dar și diverse alte sacrificii făcute în slujba jurnalismului de calitate, în care am strâns din dinți pentru a merge mai departe, aproape cu încăpățânare, în care am învățat că tot ceea ce nu ne doboară, ne face mai puternici.

Au fost 7 ani în care am colaborat cu mulți colegi jurnaliști, în care le-am împărtășit din experiența noastră sau chiar i-am ajutat să descifreze tainele jurnalismului.

Iar pentru toți acești 7 ani în care ne-ați fost alături, într-un număr tot mai mare de la an la an, VĂ MULȚUMIM!

La Mulți Ani, TurdaNews! La Mulți Ani echipei TurdaNews – Daciana Derda, Gelu Florea și Eugen Pop!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top