marian morar
m install
nello construct

Turda va găzdui Ștafeta Veteranilor pe 19 octombrie

zamblau eugen

Sunt 10 ani de când la Turda se marchează evenimentul denumit generic Ștafeta Veteranilor. Anul acesta veteranii poposesc în orașul de pe Arieș pe 19 octombrie.

Orașul nostru are onoarea de a găzdui Ștafeta Veteranilor Invictus România, un eveniment ce marchează curajul și determinarea veteranilor noștri. Data de 19 octombrie este cea pe care trebuie să o notăm în calendar, pentru că între orele 09:30-11:30, traseul acestei ștafete va străbate străzile noastre.

Cu toții sunteți așteptați în fața Catedralei Ortodoxe, pentru a întâmpina cu aplauze și bucurie alergătorii în jurul orei 10:00. Prin acest gest simplu, demonstrăm că susținem cu inima deschisă cauza lor, că apreciem efortul și sacrificiile făcute și că onorăm eroii noștri – veteranii.

„Traseul stabilit de organizatori va începe de la intrarea dinspre Câmpia Turzii (Solaris), continuând pe strada Calea Victoriei, urmând malul Arieșului (strada Constructorilor), apoi strada Ștefan cel Mare și se va încheia pe strada Clujului, la ieșirea din oraș. Vă invităm să ieșiți pe traseu și să vă alăturați acestei inițiative” este mesajul Primăriei Turda.

Asociaţia Voluntarilor Invictus din România, aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale Române și cu sprijinul Casei Regale Britanice, îi sprijină pe veteranii de război ai zilelor noastre să participe la competiții sportive

Recunoscuți drept oameni plini de energie pe durata carierei active, aceștia nu își pierd dorința de a merge mai departe, în pofida dificultăților fizice de care suferă, în momentul în care sunt răniți sau indisponibilizați pe câmpul de luptă.

Astfel s-a născut „Ștafeta veteranilor”, organizată anual de Grupul Invictus România!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2