m install
nello construct

Turda: Transformarea durabilă a Cartierului Industrial – Mulțumirea oamenilor de aici, vorbește de la sine! (VIDEO)

floris

Primăria Turda a făcut o retrospectivă la încheierea proiectului de modernizare a celor 19 străzi din Cartierul Industrial.

Aceste lucrări extinse au implicat modernizarea nu doar a carosabilului, ci și a trotuarelor, a spațiilor verzi și a acceselor la locuințe, precum și amenajarea sistemului de canalizare pluvială.

O privire retrospectivă la încheierea proiectului de modernizare a celor 19 străzi din cartierul industrial, finanțat cu fonduri guvernamentale care a fost încheiat anul trecut aduce în prim-plan o realitate reconfortantă: acest proiect a adus transformări majore în viața locuitorilor celor 19 străzi.

Străzile noroioase și pline de praf au fost înlocuite cu artere civilizate prevăzute cu trotuare, spații verzi și canalizare pluvială.

Datorită finanțărilor obținute, am reușit să modernizăm fiecare stradă în parte, asigurând confortul locuitorilor mult timp de acum înainte.

Nicio stradă nu va fi uitată, de aceea facem apel la răbdare. Timp de 30 de ani nu s-a făcut nimic în municipiu iar această inerție a generat o muncă colosală pe care noi, actuala administrație, suntem dispuși să o depunem în continuare” este mesajul primarului Matei Cristian.

Iată și câteva exemple din străzile asfaltate în Cartierul Industrial:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

5 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: