Turda, din nou celebră!

nello construct

Un bărbat din Turda a reuşit în instanţă înmatricularea unui autoturism dintr-un stat al UE, fără a mai plăti taxa de poluare. Florin Rareş Petean a dat în judecată Prefectura Cluj, în subordinea căreia se află Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto, şi a cerut să-i fie înmatriculată maşina adusă din Germania fără plata taxei de poluare.

 

În instanţă scrie Clujeanul, avocaţii turdeanului au motivat că respectiva taxă este discriminatorie şi, în plus, că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului (OUG) nr. 50/ iulie 2008, privind instituirea taxei de poluare, nu poate modifica prevederile Codului Fiscal, întrucât acest lucru poate fi făcut doar de o lege, şi nu de un act normativ emis de Guvern. Tribunalul Cluj a admis cererea turdeanului şi a obligat Prefectura să-i înmatriculeze maşina fără plata taxei de poluare. Însă decizia nu este definitivă şi mai poate fi atacată numai la instanţa superioară, adică la Curtea de Apel Cluj.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: