nello construct

Turda derulează un proiect de integrare pe piaţa forţei de muncă a grupurilor vulnerabile

Proiectul are nevoie de girul consilierilor locali şi se va desfăşura prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, fiind cofinanţat prin intermediul Fondului Social European prin POSDRU 2007-2013 „Investeşte în oameni”. Valoarea a fost estimată la 2.693.300 euro.

 

Scopul principal al proiectului este acela de-a asigura servicii de informare, consiliere şi medierea muncii. Principalii potenţiali beneficiari sunt persoane private de libertate sau care au ispăşit o pedeapsă.

Autorităţile locale pot participa în cadrul proiectului, asigurând cadrul necesar angajării acestor categorii de persoane, în plus, de la bugetul local trebuie asigurat un procent de 10% din salariul de 1200 lei brut care se acordă beneficiarilor direcţi, respectiv 134 lei pentru fiecare persoană. Turda va demara poiectul pentru o perioadă de 6 luni, cel mult până la data de 31 decembrie 2011.

Proiectul se desfăşoară în perioada 1 iunie 2010 – 31 mai 2013 în regiunile de Nord – Vest, Vest şi Centru ale ţării şi implicit în municipiul Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: