Turda blocată, din nou! La intrare dinspre Alba, convoiul de mașini e până la coborârea de pe autostradă!

Screenshot_20210914-120502_Facebook

Coada de mașini se întinde pe câțiva kilometri, la intrare în Turda dinspre Alba. Mașinile stau bară la bară încă de pe zona de coborâre de pe autostradă.

Din acest motiv, s-a produs o aglomerare și pe strada Ștefan cel Mare, sensul de mers spre Centru, unde mașinile merg bară la bară din zona malului Arieșului, chiar din zona unde este uniatea de pompieri.

Blocajul începe să se extindă și după sensul giratoriu de la Dedeman, înspre centru, zona Piața Romană și apoi pe strada Dr. Ioan Rațiu.

Acest blocaj este exact invers față de situația care se întâlnește în cele mai multe zile, respectiv blocaj dinspre centru spre sensul giratoriu de la Dedeman.

Vezi mai jos harta live Google Maps, din acest moment, cu traficul care are punct-cheie sensul giratoriu de la Dedeman (cu cât culoarea roșie e mai închisă la culoare, cu atât traficul este mai lent; culoarea verde indică trafic normal):

În momentul blocajului, pe șantierul de la podul peste Arieș nu este nicio mișcare! Deputatul USR Viorel Băltărețu a spus, în urmă cu câteva zile, că se lucrează în ritm alert și că sunt în avans cu lucrările, podul putând fi redat circulației la finele lunii noiembrie. Inițial, cei de la CNAIR au anunțat că termenul este 22 decembrie 2021.

Vezi foto făcută după captura live video, din momentul în care s-a scris articolul (se vede cum 4 muncitori stau și… așteaptă):

Imagini live de la lucrările de la pod, aici:

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top