Turda are un nou site de promovare şi informare turistică

foto_042011_turism-turda

De săptămâna trecută turismturda.ro a devenit activ, site-ul a fost lansat odată cu brandul de Turda şi este vizitabil de miercuri. Administraţia locală mai pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi să afle cât mai multe informaţii despre Turda un instrument de comunicare, acesta este site-ul turismturda.ro.

 

Sub sloganul „Descoperă oraşul Salinei” sunt reunite categorii precum: obiective turistice, cazare, timp liber, evenimente, detalii despre Salina Turda dar şi despre oraşul de pe Arieş, Primăria Turda, Cluj Napoca şi chiar Transilvania.

Site-ul a fost prezentat cu ocazia lansării brandului de Turda şi a fost realizat de aceeaşi firmă care a conceput şi brandul, MSA Advertising din Cluj Napoca.

Agenţia de publicitate clujeană este specializată în expansiunea brandurilor pe noi pieţe. Experienţă de 10 ani în crearea şi implementare identităţii vizuale pentru branduri consacrate, consultanţă, manuale de identitate vizuală, POSM, tipar, webdesign. MSA Events: organizare de Evenimente, marketing direct, promovarea vânzărilor, sampling, dropmail, târguri expoziţii, şi relaţii publice. Tot fluxul tehnologic, întreaga manoperă, transport şi montaj se derulează cu logistică şi personal propriu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top