Turda are prima revistă de cultură! (GALERIE FOTO + VIDEO)

images_lansare-ecouri

În această după-amiază sala mare a primăriei Turda a găzduit evenimentul de lansare a primei reviste de cultură din orașul de pe Arieș, intitulată „Ecouri”.

 

Activitatea a beneficiat de prezența primarului Matei Cristian, a directorului Casei de Cultură Turda- Ana Sevan, dar și a redactorului șef al publicației Emil Hălăștuan secondați de oameni de cultură din localitate, artiști, pictori, cadre didactice, consilieri locali și nu numai.

Revista Ecouri se distribuie gratuit și a apărut într-un tiraj de 1.000 de exemplare, următorul număr va vedea lumina tiparului pe 28 aprilie.

Publicația are 16 pagini fiind structurată pe capitole precum: Istorie, Personalități, Literatură, Critică literară, Colecții și colecționari, Teatru.

Din echipa redacțională fac parte jurnalistul Emil Hălăștuan în calitate de redactor șef, la secțiunea literatură: prof.dr. Olga Morar, Mircea Ioan Casimcea, prof. Ioan Bembea; arte plastice și diaspora- Cristina Oprea, arte vizuale: Gavril Nechifor, Cornel Vana, Ovidiu Cosac; Istorie: prof. Mariana Andone Rotaru, Horațiu Groza și prof.dr. Răzvan Neagu; colecții și colecționari-Petru Suciu, Religie și tradiții: Preot Grigore Marchiș; Teatru și dramaturgie: Virgil Deceanu, Maria Mihaela Deceanu; Diverse-Marian Oprea; Corespondenți externi: Ladanyi Emese, fotografie-Marius Romilă, Grafică și tehnoredactare- Virgil Deceanu.

Publicația apare în ultima zi de miercuri a fiecărei luni sub egida Consiliului Local, a Primăriei și a Casei de Cultură Turda.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top