m install
petlinii
nello construct

Turda are CAMPIOANE NAȚIONALE la șah!

floris

Surpriză de proporții la Iași, acolo unde echipa feminină de șah a clubului Potaissa Turda a câștigat titlul național la categoria 8 ani, atât la șah practic, cât și la șah blitz!

Totodată, la șah rapid, același trio formidabil a câștigat locul II și medalia de argint, alături de titlul de vice-campioane naționale! Performanța este cu atât mai extraordinară cu cât cluburile cu care turdencele s-au bătut provin din centre unde șahul juvenil este susținut mult mai puternic, din punct de vedere financiar.

Cristurean Andreea, Cristurean Noelia și Nanu Alexandra au demonstrat, astfel, că sunt cele mai bune șahiste din România la categoria lor!

”Felicitări campioanelor! Felicitări părinților! Felicitări antrenorilor! În aceste 8 zile de concurs de la Iași ați demonstrat că sunteți cele mai bune la grupa voastră! Multă muncă, multă concentrare, multă perseverență, multă disciplină și mult sacrificiu stă în spatele acestui rezultat uriaș pentru clubul nostru”, a spus președintele clubului de șah Potaissa Turda, Marin Fântână.

TurdaNews a anunțat în premieră despre primul titlu de campioane câștigat de fetele din Turda, duminică seara, când s-a încheiat competiția de șah practic, pe care au dominat-o cu autoritate, învingând toate echipele întâlnite!

Citește și:

Rezultat fantastic pentru șahul juvenil turdean! Șah Club Potaissa Turda e campioană la șah!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda