nello construct

Tupeu la cote maxime! A vrut să ajute un nevoiaș, dar acesta a urlat: „NUMAI ATÂT?”

Oamenii străzii din Cluj-Napoca au devenit din ce în ce mai tupeiști, ieșind la suprafață tot mai multe situații în care aceștia sunt chiar și agresivi cu cei cărora le cer bani.

Un șofer clujean a făcut o sesizare către Primăria Cluj-Napoca în care a explicat cât de periculos devine acest fenomen, mai ales că cerșetorii abordează mulți clujeni aflați la volanul autoturismului.

Acesta și-a mai povestit și experiența în care a încercat să ajute un nevoiaș, oferindu-i mărunțilul în valoare de 1,7 lei, moment în care cerșetorul a urlat la el: „Numai atât?”, această întrebare fiind urmată și de înjurături.

„La stop, strada Dragalina cu strada Horea, este o femeie în vârstă printre mașini cu ceva flori în mână. Dacă am spus că nu doresc, cerșește bani. Am avut mărunți, 1.7 lei și cardul. Luând cei 1.7 lei a urlat: Numai atât? Și înjurături cu morți, etc.. E un fenomen care ar trebui eradicat, este riscant și pentru ea și pentru șoferi”, se arată într-o sesizare către Primăria Cluj-Napoca.

Nu este pentru prima dată când un clujean sesizează comportamentul oamenilor străzii, alți cetățeni plângându-se de atitudinea agresivă a acestora, în repetate rânduri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: