Tupeu de politicieni: T9 ne amenință să ”ștergem” articolele în care dezvăluiam unele nereguli din asociație și ale președintelui T9, Andrei Suciu! Vor să fie ”curați”!

Asociația T9 ne-a transmis o solicitare de-a dreptul comică, pentru a retrage din mediul online articolele în care dezvăluiam unele nereguli ale Asociației T9, ale președintelui Andrei Suciu sau ale altor membri! Astfel, T9 vrea să ascundă adevărurile publicate de TurdaNews, care vizau: falsul în acte publice al lui Andrei Suciu, refuzul lui Andrei Suciu de a spune ceva despre inventarul care poate dezvălui jaful de la Zoo Turda, accidentul de muncă în care a fost implicată asociația, existența unui dublu criminal printre membrii de seamă ai asociației (finul lui Emil Turdean, important finanțator al asociației) etc.

În acest sens, Asociația T9 ne-a transmis o notificare, prin intermediul unui avocat:

”În vederea încercării de rezolvare pe cale amiabilă a situației posibil litigioase între Asociația Civică T9 și Geflo Media SRL în calitate de găzduitor al situ-lui TurdaNews (n.r. Geflo Media nu este ”găzduitor” al siteului!), cu privire la articolele publicate pe site-ul arătat mai sus, cu desconsiderarea prevederilor legale privind drepturile sau interesele legitime ale persoanelor.

Pe cale de consecință, vă solicităm în mod respectuos, ca în termen de 15 zile de la primirea prezentei notificări să reveniți asupra publicațiilor din presă, cu care în mod nejustificat și fără argumente reale ați denigrat imaginea Asociației Civice T9, a președintelui acestuia Andrei Suciu, precum și a membrilor Asociației Civice T9. Solicitarea noastră este ca, în termenul mai sus indicat, aceste articole să fie retrase din mediul online.”

Solicitarea nu conține nici o precizare concretă privind articolele pe care le doresc a fi retrase/șterse. Vă lăsăm pe dvs (sau pe ei) să precizeze exact la ce articole fac referire:

Sau… poate e vorba de altele?! Nu știm!

Totodată, se precizează că ”T9 nu este o organizație politică, astfel cum în mod eronat lăsați să se înțeleagă din cuprinsul articolelor publicate, ci una civică”. Precizarea este una ”șmecherească”, în condițiile în care pe TurdaNews referirile la T9 au fost de genul ”asociație politică”, nu ”organizație politică”. Care-i diferența?!

Asociația T9 vare un scop politic evident. A avut un candidat (chiar președintele asociației!) pe care l-au susținut la alegerile locale (alegerile sunt un demers politic), din luna iunie 2016. Apoi, la alegerile parlamentare din decembrie 2016, președintele Asociației T9 (Andrei Suciu) a candidat pe lista unui partid politic (USR), la fel ca alți membri T9! De menționat că mulți dintre membrii importanți ai T9 au devenit ulterior membri USR, iar la conferința de presă a USR s-a vorbit despre ”asocierea” T9 cu USR (existentă și de notorietate inclusiv în campania electorală). Scopul lor este unul pur politic, pentru că vizează interese politice: crearea de ”imagine” politică, pregătirea unei candidaturi susținute etc.

Așteptăm precizări din partea T9, să vedem ce informații vor să ”dispară” de pe internet. 

Până atunci, dacă tot am vorbit de dezinformarea crasă a celor de la T9, care ”suferă grave prejudicii de imagine” după ce am prezentat dovezi privind asocierea cu un dublu criminal și după ce am prezentat dovezi privind ilegalitățile cu iz penal făcute de Andrei Suciu (și, evident, vor să ”ștergem” toate dovezile de pe internet, ca să poată candida ”curați” la următoarele alegeri!), iată dovezi concrete privind modul josnic și mincinos în care acționează T9:

După ce au MINȚIT ordinar, cei de la T9 spun că ”Gelu Florea îi denigrează”! Chiar nu mai aveți pic de bun simț?!

Comentarii

ULTIMELE articole: