Tupeu de BEIZADEA PDL-istă: Atacuri ABJECTE la adresa jurnalistului care A DEMASCAT „tunul” de 400.000 de lei, dat de un consilier PDL!

Atacurile la adresa TurdaNews au degenerat, după ce vicepreşedintele OT-PDL Turda, Răzvan Chişiu (foto), a menţionat că mesajul cu degetul mijlociu în sus (care reprezintă un gest obscen), îi este adresat jurnalistului Gelu Florea, cel care a dezvăluit apariţia a 400.000 de lei, de "nicăieri", în conturile consilierului PDL Daniela Florea.

PDL Turda încă nu a avut nici o reacţie după aceste mizerii!

Şi nu sunt singurele cuvinte vulgare folosite de vicepreşedintele OT-PDL. "Un tânăr ca mine îşi permite orice, atâta timp cât ştie cum!", a menţionat, plin de tupeu, tânărul pedelist, făcând aluzie la faptul că nu ascultă nici de liderul PDL Turda, Tudor Ştefănie.

Citeşte şi: Vicepreşedintele OT-PDL Turda, Răzvan Chişiu, atacă TurdaNews: Se scriu articole la comandă!

"Este un atac extrem de grav la adresa libertăţii de exprimare, desfăşurat cu o înverşunare greu de imaginat. Îmi aduc aminte că o astfel de înverşunare am mai întâlnit-o, recent, doar la finele lunii noiembrie, când site-ul TurdaNews a fost supus unui atac informatic fără precedent pe plan local, cu scopul de a-i opri apariţia. Mulţi au spus atunci că e din zona PDL. Nu am vrut să cred, cum nu cred nici acum. Nu mă simt confortabil. Însă, mai bine să-mi fie frică, decât ruşine!", a menţionat jurnalistul Gelu Florea, care a mai precizat că aşteaptă o reacţie oficială din partea PDL Turda, în cazul în care nu se solidarizează cu acţiunile vicepreşedintelui OT-PDL Turda, Răzvan Chişiu.

TurdaNews întreabă:

Vă doriţi să continuăm dezvăluirile sau să ne facem că nu vedem neregulile, preferând evitarea oricăror probleme de acest gen?!

Aşteptăm comentariile dvs prin intermediul Facebook sau a secţiunii de comentarii din cadrul site-ului. Mulţumim!

UPDATE:

Vicepreşedintele OT-PDL Turda, Răzvan Chişiu, a recunoscut, mai mult sau mai puţin direct, că este în spatele atacului informatic la care a fost supus site-ul TurdaNews, la finele lunii noiembrie 2014!

Probabil, asta e explicaţia faptului că PDL Turda nu a avut nici o reacţie oficială faţă de atacurile abjecte declanşate de tânărul pedelist, la adresa TurdaNews şi a jurnalistului Gelu Florea! Atacurile informatice de acest gen sunt grav pedepsite de legea penală, motiv pentru care ne rezervăm dreptul depunerii unor plângeri penale în acest sens, având în vedere gravitatea faptelor la care s-a ajuns.

Citeşte şi: Atac informatic violent pe serverul TurdaNews, sâmbătă seara

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.