m install
nello construct

Tudor Ștefănie nu s-a înscris în cursa internă pentru funcția de primar, la alegerile locale din 2016!

floris

Tudor Ștefănie nu s-a înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL pentru funcția de primar, la alegerile locale din anul 2016, deși ar fi avut un drept de preemțiune, având în vedere că este primarul în funcție.

Astfel, PNL Turda urmează să stabilească șansele celor doi competitori înscriși în această cursă internă, Cristian Felezeu și Bogdan Bulgaria, primul fiind consilier local, iar cel de-al doilea provenind din mediul privat, fiind directorul SA Cons Romania & ASA Epitoipari Hungary (CONSOLIS group RO & H).

Tudor Ștefănie anunțase încă din primăvară că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar, iar la începutul lunii iulie, liberalii turdeni au anunțat că opțiunile în ceea ce privește candidatura pentru funcția de primar sunt Cristian Felezeu și Bogdan Bulgaria.

Pentru desemnarea candidatului, PNL va efectua un sondaj de opinie, în care fiecare dintre cei doi va fi testat din punct de vedere electoral, într-o presupusă bătălie politică cu ceilalți prezumtivi candidați pentru cea mai importantă funcție din administrația publică locală, luându-se în calcul mai multe ”combinații” posibile.

”Nu stiu daca toti cetatenii au fost constienti ca am fost pusi in imposibilitatea de a ne gestiona eficient, cu un buget subdimensionat, insa indiferent de intelegerea lor, tin sa-i asigur ca m-am zbatut pentru intrarea in normalitate si recastigarea celor circa 3 milioane de euro care ne-au fost taiati de la bugetul local. Nu a fost deloc usor, dar am speranta ca acesti bani vor reintra in bugetul local, fiind bani rezultati din taxe si impozite platite la nivel local, bani pentru care cetateanul este indreptatit sa spere ca ei se vor reflecta tot la nivel local, prin lucrari si investitii care sa asigure dezvoltarea, amenajarea, infrumusetarea localitatii. Asa cum ne dorim toti, de altfel…

Nimic nu este mai dureros pentru un primar decat imposibilitatea rezolvarii doleantelor cetatenilor. Si va spun asta in cunostinta de cauza!”, a scris azi primarul Ștefănie, pe pagina sa de Facebook, la o postare în care explica greutățile administrative întâmpinate, după ce bugetul local a fost afectat printr-o decizie de la nivel central, dar care ar putea fi reparată în zilele următoare, printr-o rectificare pozitivă a bugetului local, cu circa 3 milioane de euro.

La Câmpia Turzii, singurul candidat care și-a anunțat intenția de a se lupta din partea PNL pentru funcția de primar, la alegerile locale din 2016, este actualul consilier local Dorin Lojigan, fost viceprimar al municipiului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: