m install
nello construct

Trimiși în judecată după ce au furat 400 kg de porumb de la un fermier din Luncani!

floris

Trei persoane au fost trimise în judecată, fiind acuzate de furt și distrugere, după ce în data de 17 decembrie 2020, au furat 400 de kilograme de porumb și au distrus cultura de porumb pe o suprafață de 0,3 hectare, aparținând unui fermier din Luncani.

Judecătoria Turda a constatat legalitatea sesizării instanței în cursul zilei de ieri, așa că procesul urmează să înceapă.

”Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 56/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul D M trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere, inculpatul P C I trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere şi inculpatul G V C trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul D M pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere, inculpatul P C I pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere şi inculpatul G V C pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere.”, a fost decizia instanței.

Unul dintre cei trei trimiși în judecată este un minor de 16 ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: