m install
nello construct

Tăriceanu a premiat un turdean

floris

Iată că inteligenţa românească devine tot mai cunoscută! Un adolescent din Turda, deveit celebru a fost preemiat de primul m inistru, Călin Popescu Tăriceanu cu ocazia manifestării “Săptămâna Excelenţei în Educaţie”. Astfel, patru elevi din judeţul Cluj, absolvenţi ai clasei a XII-a, au obţinut medalii de argint şi de bronz la competiţii internaţionale de Matematică, Fizică şi Biologie.

Edgard Dobribon, de la Liceul „Bathory Istvan“ din Cluj-Napoca, a obţinut medalia de bronz la Balcaniada de Matematică, din Macedonia. Heler Robert, de la Colegiul „Mihai Viteazu“ din Turda, a câştigat tot medalia de bronz, la Olimpiada Internaţională de Biologie din India. Rimoveţ Daniel Tiberiu, de la Liceul „Andrei Mureşanu“ din Dej, a fost medaliat cu argint la Balcaniada de Matematică, iar Vidrighin Mihai Dorian, fost elev al Liceului „Tiberiu Popoviciu“ din Cluj-Napoca, a primit medalia de argint la Olimpiada Internaţionala de Fizică din Vietnam.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: