m install
petlinii
nello construct

Trenulețul din zona Turzii își modifică programul în perioada sezonului rece

floris

Trenulețul care circulă în zona Turzii își va schimba programul de funcționare pe perioada sezonului rece. Astfel, trenulețul va circula doar sâmbătă și duminică, iar în timpul săptămânii va funcționa pe bază de programări.

Sâmbăta și duminica se circulă pe traseul Turda, Parc Central – Cheile Turzii, cu plecare la orele 12.00 și 14.00, iar cursa de retur este la orele 13.00 și 16.00. Tariful tur-retur este de 45 de lei pentru adulți, iar copiii peste 3 ani și pensionarii (care prezintă cuponul de pensie) au un tarif preferențial de 35 de lei.

În cursul săptămânii, traseul este din Turda (Parc Central) până la Rimetea (județul Alba), cu plecare la ora 10.00 și retur la ora 15.00. În acest caz, tariful pentru un bilet tur-retur este de 60 de lei pentru adulți și de 40 de lei pentru pensionari și copiii peste 3 ani.

”Ambele transporturi se realizează cu programare și confirmare telefonică. programul se poate schimba în funcție de condițiile meteo”, au transmis organizatorii curselor cu trenulețul.

Trenulețul Vesel poate fi închiriat și pentru diverse evenimente, asigurând condițiile de transport la locațiile alese de client. Numerele de contact sunt 0770.636.121 și 0745.072.806, iar siteul web este la adresa www.happyexpress.ro.

Citește și: Inedit: Un tractoraș-trenuleț plimbă copiii prin Cheile Turzii dar îi duce și la Salina Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: