nello construct

Trenul Cluj-Napoca, București oprit direct în câmp

Un tren cu numărul de identificare IC 12532 care a plecat, duminică, dimineaţă, din Cluj-Napoca cu destinația Gara Bucureşti Nord s-a defectat, în jurul orei 15:30, în judeţul Braşov, în câmp.

Potrivit reprezentanților CFR SA, totul s-a întâmplat din cauza unui alt tren, care avea pantograful defect.

Circulaţia trenurilor pe relaţia Braşov – Timişu de Sus a fost afectată duminică din cauza unei probleme apărute la conexiunea dintre pantograful locomotivei trenului R 3028 şi linia de contact, iar în aceste condiţii este posibil să se înregistreze şi alte întârzieri în circulaţia trenurilor de călători care străbat această zonă, informează CFR Călători.

„Ca urmare a unor probleme apărute la conexiunea dintre pantograful locomotivei trenului R 3028 şi linia de contact, circulaţia se realizează pe un singur fir, fiind afectată circulaţia trenurilor IC 12532 Cluj Napoca – Bucureşti Nord (care staţionează în Timişu de Sus) şi R 3028 Braşov – Bucureşti Nord (care staţionează între Predeal şi Timişu de Sus). Echipele de intervenţie se află la faţa locului pentru restabilirea circulaţiei”, a arătat duminică compania, într-un comunicat.

În cele din urmă trenul a ajuns la destinație cu o întârziere de 200 de minute!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: