m install
nello construct

Trenul Cluj-Galați a luat foc în mers! Traficul feroviar a fost oprit!

floris

Un tren de persoane aparținând de CFR Călători a luat foc, marți seara, între stațiile Beclean pe Someș și Dej.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a informat faptul că traficul feroviar a fost oprit stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș, din cauza unui incendiu produs la un vagon din compunerea trenului IR 1830.

”Trenul IR 1830 circulă în relația Galați – Cluj Napoca, iar incendiul între vagonul 2 și 3 s-a produs în linie curentă, între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș, fiind afectat inclusiv firul de contact. Reprezentanții SRCF CLUJ au trimis la fața locului o drezină pantograf pentru intervenția operativă necesară remedierii deranjamentului la firul de contact, însă se va putea acționa după retragerea trenului IR 1830 în linie curentă”, au anunțat seara trecută oficialii de la CFR.

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari din Bistriţa au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Pompierii au precizat că intervenţia a fost dificilă din cauza accesului dificil la locul incidentului, dar şi pentru că trenul se afla sub tensiune electrică.

Potrivit celor de la CFR Cluj, în tren se aflau 33 de pasageri care au fost consultați de către medicii trimiși la fața locului.

Ulterior, pasagerii au fost transportați cu un microbuz aparținând ISU Bistrița-Năsăud în orașul Beclean, pentru a-și continua deplasarea spre destinație cu alte mijloace de transport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: