Tren de călători, deraiat la Câmpia Turzii!

whatsapp image 2019 03 08 at 22 50 16

Trenul Regio (fost personal) 3081 a deraiat azi dimineață la ora 4.00, după ieșirea din Câmpia Turzii, după podul peste Arieș în zona Lut la km 452+700, de ultimul vagon, înspre exteriorul ecartamentul, fără a se răsturna.

Circulația s-a desfășurat cu viteză redusă în zonă, pe firul al doilea.

Călătorii din 3081 au fost preluați de trenul IR 1931 care se întorcea de pe litoral.

Cei de la CFR Călători au menționat că a fost vorba despre un incident, fără a oferi detalii sau fără a face mențiunea că a fost vorba despre o deraiere a trenului de călători.

„CFR Călători informează că astăzi, 8 iulie 2021, în zona Câmpia Turzii – Valea Florilor s-a produs un deranjament în circulația trenului R 3081. Călătorii din tren au fost preluați de trenurile în circulație către destinația finală. Nu a fost afectată siguranța călătorilor.

Cauzele care au condus la producerea acestui deranjament sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la fața locului. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranța călătoriei.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR”, se arată în comunicatul CFR Călători.

Foto: arhivă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top