m install
nello construct

Trei vernisaje la Câmpia Turzii

floris

Primăvara debutează cu o serie de evenimente culturale la Câmpia Turzii printre acestea se numără o expoziţie de pictură de icoane pe sticlă, vernisajul artiştilor plastici din localitate şi o piesă de teatru pusă în scenă de trupa de actori de la Turda.

 

În data 15 martie 2011 începând cu ora 17.00 are loc Expoziţia de pictură, icoane pe sticlă cu tema: ”Icoana, fereastră spre cer”. Evenimentul se desfăşoară în sala mică a Casei de Cultură “Ionel Floaşiu”, coordonatori prof.de religie Mihaela Bogătean şi Tudor Cioca – reprezentant Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi.

În aceeaşi zi, dar de la ora 11.00, Teatrul Municipal Turda prezintă Spectacolul Muzical pentru copii “Amintiri din copilărie”, adaptare după Ion Creangă, iar începând cu ora 16.00 comedia “D’ale carnavalului “, de Ion Luca Caragiale. Ambele piese de teatru vor avea loc în Sala de Spectacole “Mircea Mihăşan” a Casei de Cultură “Ionel Floaşiu”. Biletele se găsesc la Casieria Casei de Cultură, preţul fiind de 10 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru elevi.

Casa de Cultură “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii găzduieşte, în data de 18 martie 2011, vernisajul cu tema “Culori, încântare de Primăvară”. În cadrul acestui vernisaj, Asociaţia Artiştilor Plastici din Municipiul Câmpia Turzii organizează: expoziţie de pictură şi expoziţie florală. Învitaţi speciali: Trupa de balet “E – motion” a Operei Române Cluj Napoca. În cadrul vernisajului de primăvară, celor prezenţi le va fi oferit un Recital Canto. Acţiunea se desfăşoară în sala mică a Casei de Cultură din municipiul Câmpia Turzii.

25 martie 2011, începând cu ora 17.00 aduce Vernisajul Tinerelor Talente – Diversă Imaginaţie a Copiilor din municipiul Câmpia Turzii cu tema: “Curcubeu de lumină”. În cadrul vernisajului are loc Expoziţie de pictură şi Recital Canto. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură “Ionel Floaşiu” – sala mică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: