marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Trei tineri depistați de jandarmii clujeni cu bucăți de cristale suspecte a fi substanțe interzise

zamblau eugen

Jandarmii clujeni aflați în misiune au depistat în weekend trei bărbați asupra cărora s-au găsit 15 bucăți de cristale care conțineau o substanță de culoare albă.

„Pe parcursul weekendului trecut, echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat trei persoane de 25, 29, respectiv 39 de ani, asupra cărora au fost găsite 15 bucăți de cristale care conțineau o substanță tip praf de culoare albă.

Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii au întocmit pe numele celor în cauză actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere de substanțe interzise, conform prevederilor Legii 143/2000.

Documentele și substanțele descoperite asupra acestora au fost înaintate organelor abilitate, în vederea continuării cercetărilor.

Menționăm faptul că jandarmii clujeni vor continua să fie vigilenți pe timpul executării misiunilor specifice din spațiul public.” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2