Trei stații GPL închise la Cluj, amenzi de zeci de mii de lei

nello construct

Mai multe stații GPL din Cluj au fost închise, iar în alte zeci de locații au fost depistate nereguli în urma verficărilor făcute de autorități.

În perioada 30 august – 8 septembrie 2023, reprezentanții instituțiilor cu atribuții în domeniul verificării stațiilor de distribuție de carburanți și de gaz petrolifer lichefiat au efectuat acțiuni de control pe raza județului Cluj și au fost închsie trei stații GPL, iar amenzile acordate au fost în valoare totală de 370.000 de lei.

Echipele mixte formate din reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu”, Inspectoratului de Poliție Județean, Agenției pentru Protecția Mediului, Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj, Inspectoratului de Stat în Construcții, Direcției Regionale de Metrologie Legală Cluj-Napoca, Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat, Direcției Regionale a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, Direcției Regionale Vamale Cluj, Agenției Teritoriale Rutiere Cluj, Comisariatului Județean Cluj au verificat 25 operatori economici.

În urma verificărilor a fost suspendată activitatea la 3 stații GPL, din care, la 1 a fost suspendată complet activitatea pentru o neconformitate la instalația GPL și la 2 stații pentru neconformități la alte echipamente.

Reprezentanții instituțiilor cu atribuții în domeniu au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale în valoare de 370.501 lei, respectiv 60 de avertismente.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: