Trei sportivi de la clubul Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian Câmpia Turzii vor participa alături de o selecționată a Transilvaniei, la un meci amical în Italia!

nello construct

O selecționată a Transilvaniei, formată din boxeri de la cluburile Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian Câmpia Turzii, Ring Box Tg.Mureș, Voința Cluj și ACS Speranța Jucu, a participa în data de 2 septembrie 2023 la un meci amical în localitatea Gallipoli – Italia, acolo unde se vor bate în ring cu sportivii clubului italian din localitate.

Pentru aceast meci, clubul Ring Box Tg.Mureș, cel care a primit invitația de a participa la această întâlnire amicală, l-a desemnat antrenor al selecționatei pe Daniel Dandoczi.

De la clubul Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian Câmpia Turzii au fost selecționați și vor participa pugiliștii Iosif Bândulă, Lukacs Szabolcs și Alex Rus.

”Ne bucurăm pentru această invitație făcută de clubul Ring Box Tg.Mureș, pe această cale vreau să mulțumesc conducerii clubului mureșean că ne-a ales să participăm la acest meci internațional. Acest meci este binevenit atât pentru sportivii clubului Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian, cât și pentru ceilalți sportivi de la celelate cluburi invitate”, ne-a transmis antrenorul Daniel Dandoczi.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: