nello construct

Trei premii pentru AMoS Turda la Gala Tineretului din Mediul Rural

Organizația locală AMoS a câștigat trei premii la Gala Tineretului din Mediul Rural, desfășurată la Iași. Evenimentul a reunit organizații și activiști din toată țara.

„Gala Tineretului din Mediul Rural este un eveniment în cadrul căruia s-au selectat cele mai de impact proiecte din mediul rural, la nivel național, dintre care, 3 au fost din zona Arieș. Aici ne-am remarcat și noi, fiind recunoscuți la nivel național la categoria ,,proiecte cu impact în mediul rural”.

🏆 ,,Voce prin design” – Am organizat o tabără cu zeci de tineri din mediul rural, care au experimentat pentru prima dată atmosfera unei tabere de formare. Tinerii au învățat cum să se folosească de domenii precum design grafic și statistică pentru a se implica activ în comunitate. (Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică)

🏆 ,,EcoLab” – Am mers în școli din mediul rural și am organizat experimente științifice și biologice cu aproximativ 90 de tineri, pentru a le transmite tinerilor importanța de a avea grijă de planeta noastră.  (Asociația The Da Vinci System)

🏆 ,,Cinema pentru democrație” – Am mers la 9 școli din mediul rural și am interacționat cu 500 de tineri, promovând drepturile omului prin proiecții de filme și discuții despre democrație, bazate pe filmele vizionate. (Asociația Civic Arieș)

💙 Pe această cale, vă mulțumim! Suntem extrem de recunoscători voluntarilor deosebiți din comunitate, care au făcut ca aceste proiecte să fie posibile. Cu toții ar trebui să fim mândri de ei, sunt generatia care lasă o comunitate mai bună în urmă. Datorită vouă și alături de voi am reușit să punem încă o dată zona Arieș pe harta implicării civice, la nivel național.”, transmit reprezentanții AMoS pe rețelele de socializare.

Totodată, tânărul  Roman-Crisan Horia a fost premiat la Gala Tineretului din Mediul Rural ca unul dintre cei mai activi lucrători de tineret din România.

„Suntem foarte onorați să avem lângă noi un om ca tine – un adevărat #erou al comunității locale care a pus Turda pe harta implicării civice din mediul rural, la nivel național.

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima contribuția ta excepțională în formarea unor generații întregi de tineri, din mediul rural. Nu doar că ai câștigat o distincție ca Lucrător de Tineret activ în cadrul Galei Tineretului din Mediul Rural, ci ai reușit să câștigi inimile tinerilor din Comunitatea Urbană Arieș, transformându-le, multora, visele în realitate. 🏆

Suntem extrem de recunoscători pentru toată munca asiduă pe care o depui în folosul dezvoltării comunității Arieș, deja de mai bine de 7 ani. Ai urmărit să pui în aplicare o viziune de a oferi tinerilor resursele și îndrumarea necesară pentru ca aceștia să ajungă la o versiune mai bună a lor și… Ai reușit! Ești un adevărat #erou!

❤️ Îți mulțumim pentru devotamentul și seriozitatea cu care tratezi orice aspect și pentru că ne inspiri, în fiecare zi, să ajungem mai departe decât am fost ieri, suntem mândri de tine!”, au transmis reprezentanții organizației.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: