nello construct

Trei persoane care administrau două firme clujene au prejudiciat statul cu 2 milioane de lei

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii  economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de trei persoane, pentru evaziune fiscală. Este vorba despre doi bărbaţi de 37 şi 45 de ani, şi de o femeie, de 35 de ani, din Cluj-Napoca.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că cei trei, în decurs de aproximativ 2 ani, în calitate de administratori pentru doi agenţi economici din Cluj-Napoca, ar fi omis să evidenţieze în contabilitatea societăţilor veniturile realizate din comercializarea pe piaţa internă a autoturismelor second-hand.

Prejudiciul creat prin sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale fata de bugetul consolidat al statului, TVA şi impozit pe profit, este de aproximativ 930.000 de lei, în cazul unei firme, şi de circa  1.140.000 lei pentru cea de a doua.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi recuperarea prejudiciului total de peste 2.000.000 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: