VIDEO – Trei morți pe centura Vâlcele-Apahida! (UPDATE: Șoferul era din Moldovenești!)

acc mortal centura

Seria neagră a accidentelor rutiere continuă în zona noastră. După ce seara trecută un minor de 9 ani a fost accidentat grav la Bolduț, iată că în această dimineață trei persoane și-au pierdut viața pe centura Vâlcele-Apahida!

Potrivit polițiștilor, un impact violent s-a produs între un TIR și un autoturism!

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).

Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta.

Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale.

Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată. 

UPDATE:

”Un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldovenesti, in timp ce se deplasa pe Varianta Ocotitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorca.

In urma impactului a rezultat decesul a 3 persone, toate din autovehicul.”, a precizat IPJ Cluj.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top