Trei meciuri în direct în acest week-end

turdanews-live

Week-end-ul ce se apropie aduce și trei partide care vor fi transmise în direct pe canalul YouTube al TurdaNews.

VINERI, 17:00, STICLA ARIEȘUL TURDA – SĂNĂTATEA CLUJ (Liga 3, etapa a IV-a)

Începem vineri, cu partida dintre Sticla Arieșul Turda și Sănătatea Cluj, meciul ultimei șanse pentru formația turdeană. Un meci care poate produce declick-ul formației turdene sau poate confirma faptul că Turda va rămâne în partea „roșie” a clasamentului. După patru înfrângeri consecutive, incluzând meciul din Cupă, Turda nu are altă variantă decât victoria.

SÂMBĂTĂ, 11:00, UNIREA TRITENII DE JOS – VICTORIA VIIȘOARA (Liga 4, etapa a IV-a)

Știm cu toții că cele mai „dure” contre se dau între vecini. Sâmbătă la Triteni se vor întâlni doi „vecini” cu ambiții mari. Unirea Tritenii de Jos speră să iasă din pasa proastă prin care trece, tocmai contra echipei care este surpriza plăcută a acestui început de sezon, Victoria Viișoara. După trei etape, elevii lui Gabriel Mocean conduc clasamentul (la egalitate cu Sporting Apahida), în timp ce Triteniul a rămas cu victoria din partida cu Viitorul Gârbău, „lanterna roșie” din acest moment.

DUMINICĂ, 11:00, ARIEȘUL MIHAI VITEAZU – OLIMPIA GHERLA (Liga 4, etapa a IV-a)

După înfrângerea din prima etapă, Arieșul Mihai Viteazu și-a revenit în ultimele două meciuri. Formația antrenată de Valentin Șandru va fi una dintre echipele care vor conta în acest sezon, experiența, dar și omogenitatea lotului din Mihai Viteazu, fiind principalele atu-uri ale Arieșului. Olimpia vine după o victorie în fața Triteniului și speră să continue forma bună.

Pentru a fi la curent cu toate transmisiunile TurdaNews, abonați-vă la canalul YouTube: https://bit.ly/2Xi9bmW

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top