Trei elevi de la CN „Mihai Viteazul”, la etapa naţională a Olimpiadelor!

Trei elevi de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Turda au reuşit să se califice la etapa naţională a olimpiadelor şcolare. Este vorba despre eleva Halgaş Andrada din clasa a XI-a I, îndrumată de prof. Mioara Boboia, calificată la etapa naţională a Olimpiadei de Limba şi literatura engleză, Candrea Dan Octavian din clasa a IX-a D, coordonat de prof. Dorina Petrovai, ce s-a calificat la etapa naţională a Olimpiadei de chimie şi Duca Oana din clasa a XI-a A care, sub îndrumarea prof. Adrian Stăvariu, s-a calificat la etapa naţională a Olimpiadei de fizică.

„Având în vedere dificultatea acestor concursuri, concurenţa ţi munca ce stă în spatele acestor rezultate, trebuie felicitaţi, deopotrivă, elevii şi profesorii. Cum, peste o săptămână, în vacanţa intersemestrială, aceşti elevi vor concura cu colegii lor din toată ţara, credem că se cuvine să le urăm mult succes, deoarece ei se reprezintă nu numai pe ei înşişi, ci şi învăţământul turdean”, a precizat directorul instituţiei, prof. Gheorghe Lobonţ.

De asemenea, Candrea Dan Octavian va participa, alături de alţi olimpici, la concursul interjudeţean de chimie „Gheorghe Spacu” de la Dej, iar împreună cu Candrea Alşexandra din clasa IX-a B, Mândroc Dragoş din aceeaşi clasă şi Luca Alexandra din clasa a XI-a D, coordonaţi de prof. Dorina Petrovai, vor concura la concursul Chimexpert de la Sibiu.

Comentarii

ULTIMELE articole: