Patru accidente rutiere într-o singură zi pe raza județului Cluj

smurd

Duminică, 19 septembrie 2021, pe raza județului Cluj au avut loc mai multe accidente rutiere potrivit datelor transmise de către ISU Cluj.

Un autoturism și o motocicletă au fost implicate într-un accident rutier în localutatea Topa Mică, o persoană fiind rănită.

De asemenea, pe drumul Făgetului, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. La locul accidentului au fost trimise echipaje de intervenție ale ISU Cluj de la SMURD iar polițiștii de la Rutieră fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Al treilea accident al zilei a avut loc la iesire din localitatea Ciucea spre Huedin și au fost două autovehicule implicate. Accidentul a fost grav și a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD. Traficul pe DN1 Cluj-Oradea a fost blocat mai mult timp. Ulterior, Poliția a revenit și a informat că șoferul care a pătruns pe contrasens și a fost dus la spital cu elicopterul SMURD, era băut.

Tot în după-masa zilei de 19, un autoturism s-a rasturnat pe str. N. Stanescu din municipiul Dej. Era un taximetru, iar șoferul a fost depistat băut la volan. A fost dus la spital, în urma accidentuli.

Sursa: Cluj24

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top