m install
nello construct

Transport agabaritic prin județul Cluj în perioada 11-14 august. Trece și pe autostrada Sebeș-Turda

floris

În perioada 11 – 14 august se va desfășura un transport cu depășiri pe diverse rute din județul Cluj dar și pe autostrada A10, Sebeș-Turda

Potrivit unui comunicat CNAIR, vehiculul transportă un utilaj de foraj.

Lățimea maximă a vehiculului este de 3,6 metri, masa totală 120 de tone, lungimea 34 de metri și înălțimea de 4,1 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

Transportul agabaritic va avea loc pe traseul: Nădlac II PTF (județul Arad) – A1 – DN68A – A1 – A10 – A3 – DN1F – Cluj Napoca – DN 1C – DN 17 – Varianta Ocolitoare a municipiului Suceava – DN 2 – A7 – DN2 – DN23 Mândrești Munteni (județul Vrancea).

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

„Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu„, precizează CNAIR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: