Tragedie fără margini! Turdeanul care a sărit în apă să-și salveze copilul, a decedat!

mare-clujean-pbxrqqao0liuaul1o5b0500v9cbayih2xp601hpoc0

Turdeanul care a sărit în apele învolburate ale mării, la Neptun, pentru a-și salva copilul de la înec, a decedat azi-noapte, ne-au informat surse din familia celui decedat.

Incidentul s-a produs în 20 august, în zona plajei de la Neptun. Copilul său s-a aventurat în apă, deși era atenționare de valuri, iar la un moment dat a dat semne că are probleme. În acel moment, tatăl lui a sărit în apă după el, fără să ezite, în încercarea de a-l salva.

Chiar dacă tânărul a fost salvat, în cele din urmă, după ce o femeie i-a aruncat un colac de salvare, tatăl lui a avut de suferit, având în vedere că nu știa să înoate, conform informațiilor noastre. Bărbatul de 40 de ani a fost resuscitat zeci de minute pe plaja de la Neptun, iar apoi a fost preluat cu un elicopter SMURD și dus la spital.

Din păcate, el nu a mai putut fi salvat, deși medicii s-au luptat pentru salvarea lui zile la rând. Bărbatul a fost în comă și era conectat la aparate, pentru a i se asigura funcțiile vitale. Decesul s-a produs azi-noapte.

Citește și:

Bărbat din Cluj în stare critică după ce și-a salvat copilul de la înec!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top