Traficul de droguri, combătut cu “fluturaşi”

nello construct

Subcentrul antidrog Câmpia Turzii are acţiuni de informare asupra riscurilor consumului de droguri în şcolile şi liceele din oraş. În cadrul săptămânii de combatere a criminalităţii juvenile, 22-26 septembrie, la liceele “Pavel Dan” şi “ Victor Ungureanu” s-au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a consumului de droguri pe tema “ Drogurile şi consecinţele acestora”.

 

“Ţinta noastră sunt adolescenţii” a declarat Pop Ioan Emanoil, şef al Poliţiei de Proximitate Câmpia Turzii. Aceste activităţi vizeaza în special elevii din licee şi şcoli profesionale şi nu numai. Subcentrul antidrog face parte integrantă din Centrul Antidrog Cluj, iar activităţile pe care le desfăşoară fac parte dintr-un Program Naţional de Combatere a consumului şi traficului de droguri. “Cei tineri trebuie de mici să cunoască pericolele şi consecinţele la care se supun dacă consumă droguri”, a declarat la rândul său Petre Pop, şeful subcentrului Antidrog Câmpia Turzii . Activităţile de prevenire pe aceasta linie sunt desfăşurate de către compartimentul Poliţiei de Proximitate împreună cu Biroul de Investigaţii Criminale în strânsă legătură cu acest subcentru.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: