nello construct

Traficul aerian de pe aeroportul din Cluj-Napoca a fost afectat aseară în urma vremii nefavorabile!

Din cauza vremii nefavorabile de ieri seară de la Cluj-Napoca, mai multe zboruri ce trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” au fost direcționate spre alte aeroporturi din țară și străinătate, precizează BoardingPass.

Iată care au fost câteva din zborurile care au avut de suferit din cauza furtunii:

✈️ Zborul Wizz Air W43386 Roma CIA – Cluj-Napoca, a aterizat pe aeroportul din Budapesta (Ungaria). De aici o aeronavă a decolat înspre Cluj-Napoca, dar din cauza vremii nefavorabile care persista, a aterizat într-un final pe aeroportul din Sibiu.

✈️ Zborul Wizz Air W43406 Barcelona (Spania) – Cluj-Napoca, a fost direcționat spre aeroportul din Sibiu, unde a aterizat. După aproximativ două ore aeronava a decolat înspre Cluj-Napoca, unde a aterizat în siguranță.

✈️ Zborul cursei Ryanair de la Paris BVA – Cluj-Napoca, fost direcționat spre București unde a aterizat. De aici călători au fost transportați spre Cluj-Napoca pe cale terestră.
Cursa retur Cluj-Napoca – Paris BVA a fost anulată.

✈️ Zborul cursei Turkish Airlines TK1347 de la Istanbul la Cluj-Napoca s-a întors după aproximativ 50 de minute de așteptare deasupra Clujului înspre Istanbul.
Totuși aeronava a aterizat pe aeroportul ”Henri Coandă” din București. După realimentare, aeronava a plecat din nou spre Cluj-Napoca unde a aterizat într-un final.

Sursa foto: BoardingPass

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: