marian morar
m install
nello construct

Traficant de droguri arestat după 12 ani în Ungaria! Vindea inclusiv consumatorilor din Cluj!

zamblau eugen

12 ani le-au trebuit oamenilor legii să dea de urma unui traficant de droguri în Ungaria. Acesta avea „clienți” inclusiv de la Cluj.

Un bărbat de 38 de ani, dat în urmărire națională și internațională încă din anul 2012, a fost prins recent pe teritoriul Ungariei. Acesta a făcut trafic de droguri în Cluj-Napoca.

Pe numele bărbatului, Tribunalul Covasna a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru „săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, trafic de droguri și lovire sau alte violențe, fiind condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare”.

Suspectul a transportat, în perioada 5 – 6 iunie 2007, din minicipiul Miercurea Ciuc, până în municipiul Cluj-Napoca, 217 comprimate de ecstasy și amfetamină.

Totodată, la data de 7 noiembrie 2009, împreună cu un bărbat, a lovit o persoană, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat, pentru vindecare, 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

„De asemenea, în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, împreună cu alte două persoane, folosind nume și calități mincinoase, ordine de plată tipizate completate cu date false și alte mijloace frauduloase, ar fi indus în eroare mai multe societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 262.253 de lei”, a transmis IGPR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2