Tradițiile culinare de Crăciun au ajuns la ediția a X-a, la Colegiul Rațiu Turda (GALERIE FOTO + VIDEO)

images_expoculinara

Astăzi, Colegiul DR.I.Rațiu din Turda a găzduit o activitate tradițională dedicată sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre „Tradiții culinare de Crăciun” parte a proiectului „Călătorii Culinare” realizat sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

 

Potrivit directorului instituției de învățământ, Marilena Nemeti, evenimentul a ajuns la cea de-a Xa ediție. Activitatea a cuprins un program artistic susținut de elevii școlii cu scenete și colinde de Crăciun, atât din repertoriul național cât și internațional, dar și o degustare de preparate culinare.

Preparatele culinare realizate de elevii școlii de la secțiile de turism și alimentație publică, au încântat papilele gustative ale audienței, de la mâncăruri de post, prăjituri, aperitive, friptură, până la salate, pâine de casă, toate au fost apreciate la justa valoare de „degustători”.

Printre invitați s-au numărat fostul director al școlii – Marioara Piper, consilierii Pîrlea Daniela de la PSD și Zoltan Radu-PMP, șeful Asociației de Protecție a Consumatorilor Turda- Iona Chiorean, cadre didactice, elevi.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top