Tot mai mulți ”zombi drogați” pe străzile din Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

zombi drogati

În ultima vreme, apar înregistrări video cu tineri cu un comportament ciudat pe stradă, care par fără control, gata-gata să cadă din picioare! Se mișcă fără o direcție clară, iar dacă îi privești din apropiere, îți dai seama că sunt într-o ”altă lume”, care nu are nicio legătură cu realitatea, de parcă ar fi ”zombi”! Sunt consumatorii de ”legale”, ”prafuri” sau ”droguri” tot felul de prafuri cu efecte halucinogene, din clasa drogurilor, care sunt comercializate ”la negru” de grupări din Câmpia Turzii și Turda!

 

Tânărul din imagine a fost filmat pe strada Aurel Vlaicu din Câmpia Turzii. Nu este primul!

TurdaNews a atras atenția asupra acestui fenomen, care pare să ia o amploare tot mai mare!

Citește și:

Tânăr drogat, luat de pe stradă, în Câmpia Turzii! În ultimul timp au fost mai multe cazuri!

”Ma plimbam cu masina pe strada Aurel Vlaicul nr. 1 si peste drum de restaurantul “La Strada“ era acest baiat pe trotuar si statea foartea aplecat, gata sa cada de pe picioare. Ne-am oprit langa el si l-am intrebat cum se numeste si de unde este, nu vorbea aproape deloc.

Dupa ce a auzit ca sun la 112 a inceput sa vorbeasca, dar foarte rau.

A zis ca se numeste “Cristi” si este din Turda.

Am stat cu el pana la sosoirea salvarii si al poliției.

Dar ce mi s a parut cel mai ciudat, este ca la vederea echipajului de la amblulanta el a incercat sa fuga de langa noi. A reusit sa faca 3-4 pasi, dupa care s a dezechilibrat.

Eu abia ce am venit din Anglia si pana acuma nu am mai vazut asa ceva in viața mea…

Ah, da: avea ceva urme de praf galben in palma stanga”, ne-a relatat Ady, cititorul care ne-a transmis înregistrarea video.

Au fost și situații în care părinâii unor minori au povestit că la un majorat făcut într-un local din Câmpia Turzii, dimineața mai mulți tineri au fost găsiți cu capul pe masă și cu spume la gură!

Citește și:

Etnobotanice și minori în localurile din Câmpia Turzii! Plus părinți iresponsabili: ”Erau cu spume la gură!”

Nu puține au fost și cazurile de tineri care au fost prinși în flagrant, atunci când primeau drogurile din străinătate, pentru a le livra pe piața din Turda sau din Câmpia Turzii. Un tânăr din Câmpia Turzii a fost prins în flagrant, în luna aprilie, imediat după ce a ridicat un colet trimis din Spania, în care erau circa 10 kg de droguri! Tânărul a ridicat pachetul din Cluj-Napoca, de pe Calea Dorobanților, în jurul orei 2.00 noaptea, de la autocarul care venea din Spania.

Citește și:

Încă un tânăr din Câmpia Turzii, prins când ridica drogurile trimise din Spania! (VIDEO)

Reprezentanții administrației locale au anunțat, în luna mai a acestui an, că vor demara un proiect de responsabilizare al tinerilor, încercând să le atragă atenția asupra pericolelor generate de consumul de droguri și de etnobotanice. Pe de altă parte, există voci care susțin că astfel de programe sunt ca ”o frecție la un picior de lemn” și că ar trebui o intervenție mai energică a organelor abilitate, pentru a stopa acest fenomen, care ia o amploare tot mai mare.

Citește și:

“Fii responsabil, nu eşti reciclabil!” – proiect de informare și prevenire a comportamentelor de risc în rândul copiilor și tinerilor din Municipiul Câmpia Turzii

 Consumul de droguri sau diverse substanțe psihoactive au dus și la situații de-a dreptul șocante pentru opinia publică. În luna iunie a acestui an, Poliția Turda a deschis un dosar penal, după ce un adolescent a reclamat faptul că a fost violat de un tânăr de 23 de ani, după ce au inhalat prenandez, acesta din urmă profitând de starea lui de imobilitate dată de inhalarea prenandezului.

Citește și:

Caz șocant la Turda: S-au drogat cu prenandez apoi unul dintre ei l-a violat pe celălalt!

Au fost și situații în care tinerii drogați s-au urcat la volanul autoturismelor, inconștienți de ceea ce ar putea produce, în condițiile în care condus sub influența substanțelor interzise, care au efecte devastatoare asupra capacității de control. Unii dintre ei au produs accidente. Alții au fost depistați înainte de a fi implicați în accidente. Însă, e cert că vorbim despre un fenomen care riscă să scape de sub control.

Citește și:

Turdean depistat drogat la volan!

În luna iunie a acestui an, un tânăr a produs un accident violent pe raza comunei Luna, tot din cauza faptului că a urcat inconștient la volan, fiind sub influența substanțelor psihoactive. El a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. În momentul în care a produs accidentul, el nici măcar nu avea voie să se afle la volan, pentru că polițiștii i-au ridicat permisul, chiar în ziua respectivă, după ce l-au oprit în trafic și au constatat că este posibil să fi consumat ceva substanțe neadecvate.

Citește și:

Tânărul drogat care a provocat accidentul de la Luna va fi prezentat astăzi magistraților pentru măsura arestului preventiv

Ce părere aveți? Suntem în fața unui fenomen care ia o aploare tot mai mare? Ce este de făcut? Cine și cum ar trebui să se implice? 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top