Tot mai mulţi şoferi iresponsabili

nello construct

În 2008 a crescut numărul accidentelor rutiere petrecute la Câmpia Turzii. Potrivit informaţiilor furnizate de poliţia rutieră, pe lângă numărul accidentelor a crescut şi gravitatea acestora.

 

Subinspectorul Sebastian Rus a declarat că în acest an au fost 13 accidente grave şi 49 de accidente uşoare. Evenimentele au fost soldate cu 4 morţi, 11 răniţi grav şi 7 răniţi uşor. “Principala cauză a accidentelor rutiere a fost nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni, prin travesare neregulamentară, circulaţie pe carosabil etc” spune Rus. La capitolul sancţiuni, au fost acordate 4.243 , din care pietonilor 290, depăşire neregulamntară 160, alcool la volan 45, pentru nepurtarea centurii de siguranţă 740. De asemenea s-au constatat un număr de 170 de infracţiuni la regimul rutier, cele mai multe fiind pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis sau refuzul recoltării probelor biologice ca urmare a consumului de băuturi alcoolice. Au mai fost reţinute 384 de permise de conducere şi 332 de certificate de înmatriculare.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: