Topul firmelor din judeţul Cluj, organizat de Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor din judeţ

nello construct

Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj (APM Cluj) organizează cea de-a XII a ediţie a Galei Excelenţei în Afaceri – TOP APM Cluj 2010, prin care se vor premia rezultatele economice înregistrate de firmele din judetul Cluj în anul precedent.

 

Topul firmelor din judeţul Cluj a devenit o competiţie tradiţională a operatorilor economici din judeţ, un eveniment de marcă în activitatea APM Cluj şi deopotrivă în viaţa comunităţii locale de afaceri. 

 

Evenimentul din acest an şi-a propus să facă din Top şi un instrument de informare şi promovare a firmelor clujene, în condiţiile de criză economică accentuată.

 

Prilej de sărbătoare pentru patroni, TOPUL APM Cluj se bazează, în principal, pe rezultatele clasamentului întocmit anual de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, pe baza rezultatelor economice raportate de companii pentru precedentul an fiscal. Indicatorii luaţi în calcul la elaborarea clasamentului naţional, respectiv a clasamentelor judeţene, sunt: cifra de afaceri, profitul net şi numărul mediu anual de salariaţi.

 

APM Cluj va acorda în acest an peste 80 de diplome şi torofee de excelenţă. Multe dintre firmele evidenţiate în aceste clasamente anuale sunt membre ale patronatului clujean, asociaţi sau suporteri ai APM Cluj.

 

Totodată, în cadrul acestui eveniment sunt evidenţiate firmele care au manifestat, în ultimii ani, nu numai o evoluţie consecventă în afaceri, dar şi un comportament corect în comunitatea locală de afaceri în care au activat, respectând principiile eticii în afaceri.

 

Cu acest prilej, APM Cluj lansează şi o ediţie specială a revistei Tribuna Afacerilor, dedicată laureaţilor Topului APM Cluj 2010 şi primei ediţii a Cartei Albe a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest.

 

Gala Laureaţilor se va desfăşura vineri, 19 noiembrie, în saloanele Complexului turistic Univers T din Cluj-Napoca. Programul festivităţilor dedicate excelenţei în afaceri va fi precedat de o expoziţie a meşterilor populari clujeni.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: