Top 5 elemente din baie care trebuie sa se potriveasca cu faianta si gresia

Baia este o incapere foarte importanta din casa, motiv pentru care aceasta trebuie sa fie cat mai confortabilă si frumoasa, astfel incat sa emane o stare excelenta de dispozitie. De aceea, este recomandat sa te orientezi  spre cele mai bune obiecte sanitare si spre cele mai frumoase decoratiuni. 

In plus, trebuie sa stii ca exista unele elemente din baie care trebuie sa fie asortate cu faianta si gresia din aceasta, astfel incat design-ul sa fie unul cat mai reusit. Citește in continuare articolul, pentru a afla care sunt aceste obiecte. 

Iata care sunt produsele din baie care trebuie sa fie intotdeauna asortate cu faianta si gresia:

  • Prosoapele

Este foarte important ca toate prosoapele din baie sa fie cat mai bine alese, astfel incat acestea sa contribuie la obtinerea unui design impresionant. Pe langa faptul ca prosoapele trebuie sa fie de calitate superioara, pentru a absoarbi cat mai bine apa de pe corp, acestea trebuie sa se potriveasca atat din punct de vedere al nuantei, cat si al aspectului cu incaperea. 

De exemplu, daca faianta si gresia sunt albastre, trebuie neapărat sa te orientezi spre un set de prosoape albe cu imprimeu albastru, mediteraneean. Astfel, descopera gama de textile pentru baie de la Homelux.ro, fiindca exista multe modele care cu siguranta ar aduce un plus de frumusete zonei de ingrijire a casei tale. 

  • Covoarele

Este ideal ca in baie sa existe atat covorase pufoase, care sa fie cat mai placute la atingere pentru talpi, cat si antiderapante, pentru a nu aluneca in momentul in care iesi din cada, de exemplu. 

Este recomandat ca acestea sa fie realizate din materiale de calitate inalta, pentru a rezista cat mai mult si mai bine in timp si este potrivit sa fie asortate cu designul baii. De exemplu, daca baia are faianta si gresie maro, poti opta pentru un set de covorase crem cu forme geometrice maro. 

  • Obiectele sanitare

In prezent exista foarte multe optiuni de obiecte sanitare pentru baie. Exista atat lavoare cu design vintage, cat si cazi cu aspect minimalist. In plus, exista o paleta larga de culori spre care te poti orienta atunci cand vine vorba despre obiectele sanitare. 

Astfel, daca baia caminului tau are faianta si gresia realizate din nuante de alb si negru, nu este admis sa te orientezi spre obiecte sanitare aurii, ci spre unele albe sau negre. Trebuie sa existe o continuitate, pentru ca aspectul general al baii sa fie unul cat mai reusit. 

In cele din urma, incearca intotdeauna sa gasesti o linie de design pe care sa mergi. Daca de exemplu, alegi ca locuinta ta sa fie realizata in stil vintage, atunci opteaza si pentru o baie in acelasi stil. 

De asemenea, daca consideri ca nu poti sa realizezi pe cont propriu o baie de nota 10, cel mai bine este sa ceri ajutorul si sfatul unui specialist care sa te ajute in acest sens. 

Sursa foto: Pixabay.com

Comentarii

ULTIMELE articole: