Top 3 agenții de pariuri din România

3 top 3 case de pariuri

Parierea online a luat amploare și în România în ultimii ani, iar acest lucru a impulsionat agențiile de pariuri să vină cu platforme cât mai complexe și servicii cât mai bune. Din acest motiv, fiecare casă de pariuri vrea să atragă clienții prin oferirea de beneficii cât mai multe care constau în bonusuri, oferte diversificate de pariuri și sporturi și facilitatea utilizării platformei. O să îți prezint top 3 agenții de pariuri din România în funcție de aceste criterii. 

Superbet

Agenția de pariuri Superbet se bucură de notorietate atât în mediul online cât și în mediul stradal.  Este una dintre cele mai importante case de pariuri din România care are nu mai puțin de 1000 de agenții stradale, iar din 2016 a trecut și în mediul online. 

Oferta Superbet se remarcă prin diversitate și prin bonusurile și promoțiile pe care le oferă constant. De menționat este faptul că Superbet oferă un bonus de ziua ta în valoare de 100 RON. De asemenea, la Superbet vei găsi pariuri speciale precum pariuri pe șuturi la poartă, pe offside-uri sau pe fault-uri. 

Poți paria pe sporturile populare dar și pe sporturi precum floorball, polo sau eSports. Superbet oferă marjă 0% la unele dintre cele mai importante evenimente și opțiune de cash-out înainte de terminarea meciului. 

Betano

Betano este o agenție de pariuri intrată recent pe piața din România, mai exact în 2016. Deși este o agenție de pariuri tânără, aceasta a avut o evoluție impresionantă în rândul preferințelor pariorilor și a devenit o agenție de top din România. 

Cel mai mare avantaj pe care Betano îl are este bonusul de bun venit consistent. La prima depunere efectuată vei primi un bonus de 100% în limita a 500 RON la sport. Oferta de pariere la Betano este una foarte bogată și vei găsi sute de meciuri zilnic cu peste 100 de opțiuni de pariere. De asemenea, Betano este sponsorul Ligii 1 de fotbal a României. 

Tot la Betano vei găsi pariuri pe cele mai populare sporturi dar și pariuri speciale cum ar fi pariuri pe esports, pe politică, pe emisiuni de divertisment sau pariuri pe sporturi mai puțin cunoscute. 

888sport.ro 

888sport este o casă de pariuri internațională care are destulă vechime pe piață fiind înființată în anul 2008. Majoritatea pariorilor cotează 888sport ca fiind cea mai bună casă de pariuri în 2021. La 888sport găsești tipuri de pariuri precum single, dublu, each-way, patent, super yankee sau heinz. Aici vei găsi o gamă largă de sporturi. 

De asemenea, oferta de pariere este foarte bună și vei găsi în jur de 50.000 evenimente la fotbal, 8000 de evenimente din baschet și mii de evenimente din sportul alb, tenisul. 888sport vine și cu un bonus de bun venit consistent. La efectuarea primei depuneri vei primi un bonus de 150 RON ca freebet. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul 150FB atunci când faci prima depunere. De asemenea, vei beneficia de promoții pe parcurs cum ar fi Liga Pariurilor în care poți câștiga până la 1000 RON în fiecare weekend.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top