marian morar
m install
nello construct

Tone de alimente și materiale de construcții au ajuns la sinistrații din Ocoliș grație donațiilor făcute de localnicii din Frata

zamblau eugen

Administrația locală a comunei Frata a demarat o campanie umanitară la finele lunii august pentru a-i spijini pe localnicii din Ocoliș, grav afectați de inundațiile din această vară.

Necazul abătut asupra oamenilor din Ocoliș odată cu viiturile puternice din această vară, nu i-au lăsat indiferenți pe localnicii din comuna Frata.

Astfel, administrația condusă de Cristian Cherecheș s-a implicat activ pentru ajutorarea cetățenilor din Ocoliș. Tone de alimente și materiale de construcții au ajuns zilele trecute la destinație, grație donațiilor făcute de locuitorii comunei care s-au mobilizat în număr mare pentru a-i ajuta pe semenii lor greu încercați de soartă.

Cristian Cherecheș, primar comuna Frata:Multumesc din inimă tuturor celor care s-au implicat în această acțiune. Dumnezeu ne-a ferit comuna noastră de asemenea nenorociri însă din păcate pentru locuitorii comunei Ocoliș a fost dezastru. Sperăm că ajutorul nostru să mai șteargă din amarul nenorocirii care s-a abătut peste ei. Încă o dată ați dat dovadă de solidaritate și de bunătate. Mă înclin în fața dumneavoastră. Dumnezeu să vă întoarcă darul înzecit”.

De asemenea, administrația locală a comunei Mihai Viteazu, cam 15 angajați în frunte cu viceprimarul Paul Olaru, au sărit întru ajutorarea familiilor greu încercate din Ocoliș.

Practic au intervenit cu un utilaj dar și cu diverse unelte pentru a îndepărta efectele fenomenelor extreme vizibile și astăzi. S-a adunat și o sumă de bani pentru două familii aflate în dificultate.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2