marian morar
m install
nello construct

Toate problemele și situațiile legate de iluminatul public din Turda se transmit societății Flash Lighting Service SA! Vezi cum îi poți contacta!

zamblau eugen

În urma unor solicitări primite de la cetăţeni privind anumite defecţiuni ale iluminatului în diverse zone, vrem să reamintim că toate problemele şi situaţiile legate de iluminatul public din municipiul Turda se transmit direct societăţii SC FLASH LIGHTING SERVICE SA prin unul dintre canalele de comunicare puse la dispoziţie.

📑În acest sens, reamintim că s-a semnat contractul de prestări servicii, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 132/23.06.2023 prin care societatea a preluat angajamentul de a oferi servicii de calitate care să vină în sprijinul comunităţii, oferind un iluminat public eficient şi funcţional în municipiu.

👥Pentru o comunicare şi o soluţionare mai eficientă a problemelor întâmpinate, puteţi solicita detalii sau înregistra o solicitare, folosind următoarele date de contact:

🤳🏻Telefon dispecerat: 0751 586 462
ℹ️Website: flashlighting.ro
📩E-mail: dispecerat@flashlighting.ro

👍🏻Chiar și în fața situațiilor neprevăzute, echipele de la Flash Lighting Services sunt pregătite să intervină pe teren și să ofere soluții adecvate, termenul de rezolvare fiind adaptat în funcţie de fiecare caz în parte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2