Toate persoanele care activează în domeniul afacerilor sunt invitate la Skill UP Conferences

foto_112015_skill

Primăria municipiului Turda, în calitate de partener la conferința Skill-Up Turda, invită toate persoanele interesate de instruire în domeniul afacerilor să fie prezente la evenimentul care va avea loc vineri, 20 noiembrie 2015. Cei mai buni speakeri vor prezenta la Turda teme de interes despre fonduri europene, branding, networking și nu numai. Evenimentul va avea loc la Restaurantul „Sarea-n bucate” și va începe la ora 8:30.

Scopul Skill Up Conferences este consolidarea culturii antreprenoriale și crearea de oportunități de afaceri în zona Turda – Câmpia-Turzii. Cei mai buni antreprenori și speakeri din domeniul antreprenorial vin să împărtășească din cunoștințele, experiența și valorile lor.

Cei 5 invitați speciali și temele abordate de ei sunt:

1. Cornel Marian Hoza – „Importanța brandingului în afaceri”

2. Ciprian Șoleriu – „Cum să ai clienți online pe pilot automat”.

3. Dan Nicoschi – „Atragerea de fonduri nerambursabile pentru afacerea ta”

4. Bogdan Babalau-Maghiar – „Importanța networkingului în afaceri”

5. Lorand Soares Szasz – „21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta”.

Primăria municipiului Turda susține această inițiativă cu scopul de a facilita pentru oamenii de afaceri atât accesul la informare și instruire, cât și crearea de noi relații și oportunități de colaborare și dezvoltare a mediului business local.

Înscrierile la eveniment se fac pe website-ul www.skill-up.ro. Tot aici găsiți informații despre vorbitori, program și parteneri.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top