TNAMT a obținut finanțare nerambursabilă AFCN în valoare de 199.627,80 lei

nello construct

Teatrul Național Aureliu Manea Turda implementează două proiecte culturale în perioada iulie-noiembrie 2023 cu finanțare nerambursabilă, valoarea totală a proiectelor fiind de 224.627,80 lei din care 199.627,80 lei reprezentând valoarea nerambursabilă AFCN.

Cele două proiecte sunt: Digitalizarea Arhivei TNAMT și SpectAct.

Primul are scopul de a redescoperi, revitaliza și reimagina arhiva teatrului în vederea stabilirii unei relații durabile cu publicul larg, de a contribui la prezervarea materialelor, de a stârni interesul noilor generații pentru trecutul scenei românești și de a valorifica resursele de creativitate ale arhivei prin mijloacele noilor media, conform intereselor și preocupărilor societății actuale.

Cel de-al doilea proiect SpectAct va readuce teatrul la viață și în inimile tinerilor într-un mod interactiv și inedit, prin realizarea unui spectacol de teatru imersiv care va implica o echipă de tineri debutanți, utilizând tehnologia digitală pentru a aborda problema bullyingului și implicând tinerii într-un mod creativ și educativ. Proiectul cuprinde realizare de ateliere teatrale dar și realizarea unei platforme digitale care va transpune spectacolul în format digital.

Proiecte culturale co-finanţate de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectele nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectelor sau de modul în care rezultatele proiectelor pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: