m install
nello construct

Ziua Vârstnicului inedită: lansare de carte la Căminul de bătrâni!

floris

Astăzi s-a sărbătorit Ziua Vârstnicului la Centrul de Îngrijire a Vârstnicilor „Acoperământul Maicii Domnului” din Micro III, în prezenţa oficialilor din partea Primăriei Turda, ai Consiliului Local, ai Consiliului Judeţean, dar şi ai Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda. Ineditul manifestării l-a constituit lansarea unui volum de poezii, semnat chiar de către un asistat, respectiv Eugen Anca (foto)!

Volumul, intitulat „Căminul ocrotitor”, conţine două părţi. În prima parte, poetul a grupat scrierile sale din perioada în care a fost la aşezământul social, iar a doua parte, cu accente personale, conţine scrierile poetului înainte de venirea sa la cămin.

„Am ţinut neapărat ca această apariţie editorială să răsară într-un moment festiv, o dublă sărbătoare pentru noi: 1 octombrie, de praznicul Acoperământul maicii Domnului, hramul căminului, care coincide fericit şi cu Ziua Internaţională a Persoanei Vârstnice”, a precizat preotul Dorin Sas, directorul Centrului.

Lucrarea a apărut cu sprijinul primarului Tudor Ştefănie, a preotului Vasile Ştiopei, a omului de afaceri Pavel Tothăzan (Marele Alb), a omului de afaceri Augustin Rusu (Maxialiment) şi a consilierului judeţean Florinel Cuc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: