m install
nello construct

Tișe vrea să amendeze drumarii care nu și-au făcut treaba „ca la carte”!

floris

După ce zilele trecute șeful județului îi lăuda pe drumari că și-au făcut treaba, acum se pare că vremea i-a luat din nou pe nepregătite și unele sectoare de drum au rămas necurățate sau s-a intervenit cu întârziere.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj spune că ia în calcul amendarea drumarilor care nu și-au făcut treaba „ca la carte”! Culmea e că suntem abia la începutul sezonului, iarna încă nu și-a intrat în drepturi în totalitate, iar dacă va ninge mai mult…vă lăsăm să trageți singuri concluziile.

„Am avut și avem câteva zone cu probleme în județ. Noaptea trecută a nins aproape peste tot. Sau dacă nu a nins consistent, se circulă în condiții de iarnă. Am avut probleme pe loturile de la Huedin spre zona de munte. De asemenea, am avut probleme pe lotul de la Gilău și Turda unde au fost întârzieri în intervențiile utilajelor. Au mai fost probleme pe raza comunei Chinteni și în comuna Săvădisla. Din cauza viscolului nu s-a putut interveni eficient. Au fost și drumuri blocate pentru câteva minute.

S-a creat gheață pe unele drumuri. Am avut și un incident cu două mașini de intervenții care s-au desfășurat pe raza comunei Chinteni. A fost nevoie de intervenția altor utilaje din alte zone pentru a elibera carosabilul. Pentru prima dată în acest an au fost probleme pe drumurile județene. Utilajele noastre sunt pe teren în continuare. Ne vom aștepta la tot mai multe probleme pentru că va cădea cât mai multă zăpadă.

Nu am fost mulțumit de intervenția firmelor. Pe niciun tronson nu s-a intervenit ca la carte. Deja am cerut colegilor de la Direcția de Drumuri să aplice sancțiuni contractuale. Din păcate, firmele nu înțeleg nici acum că orice ban plătit amendă este luat din profitul lor. Realizez exact ce probleme au firmele. Realizez cum își împart teritoriul și cum duc utilajele în alte zone pentru a face față concurenței. Nu am speranțe întotdeauna că vor interveni pe toate sectoarele”, a declarat Alin Tișe, la un post de radio local.

Citește și:

Mașini ieșite în „decor” la Cluj după prima ninsoare care a luat drumarii din nou pe nepregătite!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: