m install
nello construct

Tinerii turdeni se mai pot înscrie la cursurile Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia

floris

În această perioadă se fac înscrieri pentru platforma la distanţă deschisă la Turda în cadrul Colegiului Emil Negruţiu din Turda.

Viitorii studenţi ai Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au la dispoziţie specializările: administrarea afacerilor- economia comerţului, turismului şi serviciilor;  administrarea afacerilor- cu secţia Administrarea Afacerilor, contabilitate cu Contabilitate şi Informatică de Gestiune; asistenţă socială – în cadrul facultăţii de drept şi ştiinţe sociale.

În total pentru Turda sunt disponibile peste 140 de locuri.

Admiterea se face prin concurs de dosare, pe baza mediei de la bacalaureat, în perioada 9-27 septembrie 2013, la sediul Universităţii, în inima Cetăţii „Alba Carolina”.

Pentru Centrul Universitar la Distanţă – Turda funcţionează o comisie de admitere în cadrul Colegiului „Emil Negruţiu” din Turda.

Centrul de Învăţământ la Distanţă oferă o alternativă pentru a-şi vedea visul împlinit. Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia le oferă oportunitatea de a se pregăti profesional în diverse domenii de activitate. Înscrierile au început de luni, existând atât forma fără taxă, cât şi cea cu taxă. În acest din urmă caz, taxa anuală este de 1.900 de lei.

Pentru detalii, accesaţi www.uab.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: